Send en mail scraptrans@scraptrans.dk  

Ring til os 75 33 11 20

English

Fodermiddel til foderindustri og landbrug

Går du med tankerne om en grøn fodermiddelsaftale til dit landbrug? Vi vil gerne hjælpe dig med lige præcis de produkter, du har brug for.

Vi har udviklet et miljøvenligt grønt system, der opfylder alle betingelser for korrekt håndtering af alle former for organiske rest- og spildprodukter fra levnedsmiddelsindustrien. Vi er specialister på området, hvilket sikrer, at vi kan levere højkvalitets foder og særblandinger til landbrug, samt til korn- og foderstofsindustrien.

Vi tænker på miljøet

Vi står for afhentningen af rest- og spildprodukter, der efter vores bearbejdning kan genanvendes som værdfuldt dyrefoder, som vi leverer til landmænd i hele landet. Miljøet og grønne løsninger er et kæmpe fokus for os, og ved at omdanne et restprodukt som levnedsmidler til værdifuldt dyrefoder, er vi sammen med vores kunder med til skåne vores fælles natur, hvilket ikke blot tilgodeser os selv, men også vores efterkommere.

Sagt med andre ord kan vi sørge for, at du kan fodrer dine dyr med en god og grøn samvittighed.

Kontakt os hvis du interesseret i foder af restprodukter

Hvis foder fra restprodukter lyder som noget for dig, skal du blot kontakte os. Du kan ringe på telefon 75 33 11 20 eller skrive en mail til scraptrans@scraptrans.dk. Du kan også bruge nedenstående kontaktformular, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan tale nærmere om, hvad du har brug for. Vi vil glæde os til at høre om netop dit behov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Afhentning og genanvending af rest/spildprodukter fra levnedsmiddelvirksomhed

​✔ Mere end 30 år erfaring

✔ Professionelle

✔ ​Altid gode håndteringsløsninger

​Se her hvad vi støtter samt vores miljø godkendelser

​Firmainformation

Scraptrans A/S

CVR: 25447964

Adresseinformation

Stilbjergvej 1 A

7190 Billund

​Kontaktinformation